Olympus sustine echipa paralimpica a Romaniei la Rio

Olympus sustine echipa paralimpica a Romaniei la Rio

Olympus, unul dintre cei mai mari producatori de pe piata locala de lactate, sustine pentru a doua oara consecutiv echipa paralimpica romana la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, care au locin perioada 7 – 18 septembrie 2016. Ca partener al Comitetului National Paralimpic (CNP), Olympus continua campania„Sustinem Adevaratii Invingatori”, lansata in anul 2013.

Zece sportivi romani sunt confirmati cu participarea la Rio anul acesta, fata de cinci din editia anterioara, de la Londra, in timp ce un al unsprezecelea sportiv este in curs de calificare la para-tir cu arcul. Romania este, astfel, reprezentata in cea mai numeroasa formula de sportivi paralimpici din toate timpurile. Pe langa sporturile deja consacrate pentru echipa paralimpica, precum ciclism, inot, tenis de masa si atletism, la editia din acest an sportivii romani s-au calificat si la alte categorii: judo pentru nevazatori si para-caiac. 

In perioada iulie – septembrie, Olympus directioneaza Comitetului National Paralimpic cate 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala de lapte de consum Olympus (1,5% si 3,5% grasime) cumparata. Mai multe informatii cu privire la initiativa inceputa de Olympus se pot gasi pe pagina dedicata campaniei: http://www.olympusdairy.ro/responsabilitate-sociala/.

Olympus este un partener traditional al CNP, inca din 2012, fiind una dintre primele companii care au sprijinit echipa paralimpica romana la Londra, dezvoltand, ulterior, o intreaga campanie nationala de comunicare pentru constientizarea miscarii paralimpice – „Sustinem adevaratii invingatori”. Obiectivul campaniei este de a le oferi sportivilor cu dizabilitati o expunere care sa le asigure un nivel de notorietate crescut, comparabil cu cel al sportivilor fara dizabilitati. Ea sprijina, de asemenea, eforturile CNP in a asigura accesul antrenorilor si sportivilor la concursurile nationale si internationale, precum si accesul acestora la salile de antrenament si echipamentele sportive necesare, alaturi de programe de nutritie.

„Am depus mult efort sa ajungem in acest punct, iar simpla prezenta la Jocurile Paralimpice de la Rio, in numar atat de mare, reprezinta pentru noi o performanta pe care dorim sa o continuam. Avem sportivi foarte competenti, daruire, determinare, dar bineinteles ca avem nevoie si de sprijin. Decizia Olympus de a continua sa sustina sportivii nostri paralimpici ne face si mai puternici in drumul nostru catre Rio”, a declarat Sally Wood-Lamont, presedinte al Comitetului National Paralimpic Roman.

„Responsabilitatea fata de cei din jurul nostru este a fiecaruia dintre noi, oameni si companii deopotriva. Haideti sa fim alaturi de sportivii paralimpici si sa ii sustinem in lupta lor pentru o lume mai buna, in lupta pentru recunoasterea efortului lor. Ei sunt cei care ne invata sa ne concentram pe ceea ce avem si nu pe ceea ce ne lipseste. Suntem mandri de ei si bucurosi ca i-am putut ajuta sa ajunga aici”,  a declarat Ilias Pliatsikas, director general Olympus Romania.

Pentru mai multe detalii despre sportivii participanti la Jocurile Paralimpice de la Rio si campania „Sustinem Adevaratii Invingatori” accesati www.olympusdairy.ro si pagina de Facebok a Olympus Romania : OlympusDairy.

Documente GDPR