OLYMPUS ROMANIA A RECREAT VIATA LA FERMA

OLYMPUS ROMANIA A RECREAT VIATA LA FERMA

Si in acest an, Olympus a fost prezent la conferinta Totul Despre Parenting, din data de 21 mai, eveniment ce a avut loc la Muzeul National de Arta al Romaniei. Partener principal al evenimentului, a captivat atentia a peste 400 de parinti si zeci de copii, prin reproducerea unui decor similar unei ferme, unde copiii s-au putut distra, juca si gusta din produsele Olympus.

Micutii au avut parte de o experienta foarte aproapiata de viata la ferma, devenind ucenicii fermierului Olympus, care le-a aratat cum Vacuta Mu da lapte și cum ajunge in magazine lapticul pe care il beau in fiecare zi. Echipati cu palarioare din paie si debordand de entuziasm, copii s-au jucat printre balotii de fan si au aflat cat de importante sunt produsele lactatepentru o crestere sanatoasa si armonioasa.

In cadrul evenimentului, copiii prezenti au participat la un atelier de creatie, dovedindu-si iscusinta in manuirea lipiciului si a foarfecii. In cadrul workshopului, au confectionat vacute miniaturale din carton, au desenat in lapte si au colorat. Olympus a pus la dispozitie parintilor si o zona de joaca pentru cei mai mici dintre copii, unde s-au jucat cu animale de plus și cuburi.

Impreuna cu fermierul, atat parintii, cat si copiii au degustat produsele din gama ecologica Olympus: lapte, iaurt si kefir, dar si laptele de capra Olympus, preferat atat de cei mici, cat si de cei mari.

Prezenta Olympus la evenimentul din data de 21 mai a oferit participantilor la conferinta oportunitatea de a intra direct in contact cu produsele brandului, de a afla informatii despre ele si de a experimenta viata de fermier, intr-un mod jucaus, dar educativ. Toti parintii si copiii au plecat purtand pe cap palarioara de fermier Olympus, iar unii dintre ei au primit cadou carticica in editie speciala“Vacuta Mu si prietenii sai”.

Entuziasm, distractie si incantare. Acestea au fost cuvintele cheie care au descris activarea Olympus din cadrul conferintei Totul Despre Parenting, organizate de Totul despre Mame (www.totuldespremame.ro).

Documente GDPR